Solid avslutning av Tage

GIR SEG IKKE: Eirik Tage Johansen lar seg ikke knekke av at han står uten kategori på Europa- og Challenge-touren. (Foto: All Over Press)

Eirik Tage avsluttet sterkt i Gecko Pro Tour-turneringen på Valle Romano.

Siddisen hadde 13. plass og +6 som utgangspunkt før onsdages runde på Valle Romano Golf Club i Spania, men fikk orden i sakene under den andre og avsluttende runden.

Med en sisterunde på 68 slag, fire under par klatret han til delt 5. plass, +2 totalt og åtte bak vinneren Gabriel Canizares fra Spania. Totalt noterte Tage seg for to eagles, samt to birdies og to bogeys.

Neste Gecko-turnering spilles på Finca Cortecin, 14. og 15. februar.

Runde 1

Eirik Tage Johansen står uten kategori på både Europa- og Challenge-touren. Nå har han flyttet til Spania, og konkurrerer på minitouren Gecko Pro Tour.

Siddisen lot seg ikke knekke av fjorårets skuffende sesong, og har nå begynt veien tilbake på de spanske minitourene. Tourene er sammenlignbare med Nordic League vi har hjemme i Norge med blant annet ECCO- og Nordea Tour, og Eirik Tage Johansen jobber nå for å skrape sammen nok poeng til en kategori på neste års Challenge Tour. Tage vil nok få muligheten i flere Challenge-turneringer gjennom invitasjoner og wild cards, men må i denne omgang nøye seg med småturneringene i Spania.

 

Han har allerede rukket å spille noen turneringer i Spania denne sesongen, og noterte seg blant annet for en 6. plass på Torrequebrada Golf Club forrige uke.

 

Nå er han i gang med turneringen Valleromano Open, også den på Gecko ProTour. Tage noterte seg for en svak åpningsrunde tirsdag på seks over par (78). Dermed er han på 13. plass i feltet bestående av 37 mann, og har ni slag opp til Gabriel Canizares og Carlos Rodiles i tet. Det spilles kun to runder. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.