Solid Pettersen

STØDIG SPILL: To 69-runder gir en foreløpig delt tredjeplass for regjerende mester i Canadian Open, Suzann Pettersen. (FOTO: Getty Images)

Etter to runder kjemper Suzann Pettersen fortsatt i toppen av turneringen hun vant i fjor. 

Pettersen spilte like solid på andrerunden i Canada, som hun har gjort stort sett hele sesongen. 69 slag på førsterunden og 69 slag på andrerunden gjør at hun er seks under par, og på en delt tredjeplass. 

Suzann kunne notere seks birdier på andrerunden, men hun måtte også tåle tre bogeyer. Det ser likevel ut til å bli en spennende helg for Pettersen, som virker å være en populær dame både i Canada og USA.

 

Tror på Tutta

På LPGAs nettside er det 12 prosent av de som har stemt som tror at Suzann vinner Canadian Open. 28 prosent tror mest på Ai Miyazato, mens 26 prosent tror på at noen andre enn dem som står der vinner. Som for eksempel Michelle Wie. 

Michelle Wie gikk også rundt på 69 slag på dagens runde, men med 65-runden første dag er hun ti under totalt og alene i tet. 

 

Misset cuten

Marianne Skarpnord klarte ikke cuten, som gikk fem slag over par. Hun endte åtte slag over par totalt, etter tre over på andrerunden. Den svake førsterunden på 77 slag ødela dermed Skarpnords mulighet for helgespill. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.