Solveig fortsatt best

UTFORDRER: Marte Wold spilte best i NM lørdag, og har et godt utgangspunkt før finalen lørdag.(Foto: Jan Dahl)

Solveig Helgesen beholdt ledelsen fra torsdag inn i finalerunden, selv om hun idag gikk to over par.

21-åringen fra Bjørnefjorden GK ligger på -2 sammenlagt etter dagen 74-runde, men det er tett i toppen i dameklassen. Marthe Wold, Stavanger GK og Marita Engzelius, Oslo GK spilte henholdsvis 73 og 74 slag og ligger begge på par sammenlagt. Stine Pettersen, Moss & Rygge GK som  slo hoe-in-one på hull 11 med et 9-er jern på innspillsrunden, har ikke lykkes like godt. Hun deler 4. plassen med Karoline Woie fra Stavanger GK med syv over par.

Bjaavanns egen Elisabeth Homme greide akkurat cuten med + 20 sammenlagt. Homme er for øvrig nettopp tatt ut til å spille Tinius Cup senere i år.

Imorgen er 15 jenter klare til start. Værmeldingen har heldigvis bedret seg betydelig, og i skrivende stund er varslet nedbørsmengde redusert til 2,6 - 10,7 mm fra opptil 33 mm tidligere idag. Arrangørene har skaffet  både ruller og koster i beredskap før morgendagen. Marita, Solveig og Marthe går ut kl 09.20.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.