- Som å spille et videospill

62-RUNDE: Anthony Kim hadde kun par og birdier og dele ut under nattens tredje PGA-tour (FOTO: ALL OVERPRESS)

Anthony Kim følte at han nesten ble satt inn i en kunstig verden under nattens runde. Med åtte slag under par, kunne amerikaneren ta over tabelltoppen.

- Det føltes som at jeg spilte et videospill. Det føltes så enkelt, uten å tenke så mye. Jeg siktet og senket noen putter, men skulle forhåpentligvis ha senket noen putter til, forteller en glad Kim etter den suverene runden i natt. Kim mener det er en oppskrift for å spille bra. Det er å ha det gøy.

- Jeg har ikke hatt det så gøy på golfbanen på en lang tid. Det handler det om. For når jeg har det gøy når jeg spiller golf, blir jeg en tøff motstander, forklarer Kim til PGATour.com etter runden.

Kim ligger nå et fattig slag foran landsmannen Scott Stallings før den siste og avgjørende runden på The Greenbrier Classic. Nå vil Kim bare slappe av og konsentrere seg mot morgendagen.

- Nå skal jeg bare slappe av, og være klar til å slå ut fra tee i morgen. Jeg er klar for å vinne igjen, og jeg håper det blir i morgen, avslutter Kim.

HER kan du se leaderboard fra den tredje runden av PGA-Tour


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.