Soon jakter finansiering til baneutbygging

Soon jakter finansiering til baneutbygging

UTBYGGING? Soon Golf ønsker å utvide fra 9 til 18 hull. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Soon Golfklubb i Akershus intensiverer arbeidet med å oppgradere banen fra ni til 18 hull. Da trenger de først over 100 nye hovedmedlemmer.

Det meddeler Moss Avis i torsdagens papirutgave.

 

De skriver at eierne av banen har tro på en utvidelse, og at en utbygging også vil sikre selskapets og golfanleggets videre drift.

 

På sin hjemmeside har Soon lagt ut et kart over hvordan banen er regulert til 18 hull i fase 2.

 

Baneselskapet mener en utbygging til fase 2 er forsvarlig dersom noen premisser innfris. Blant annet mellom 500 og 600 hovedmedlemmer, realisering av klubbhusprosjektet, samspill med golfklubben, og en alternativ finansiering av fase 2. Eierne i Soon Golfbane AS og Soon Golf AS vil nå intensivere arbeidet med alternativ finansiering.

 

Det har tidligere blitt vurdert å gå i gang med fase 2 uten nytt klubbhus, men de planene er nå forkastet.

 

– Det er for baneselskapet meget viktig at Soon Golfklubb samtykker i utbygging av golfbanen. I den harde konkurransesituasjonen som råder er en av de avgjørende faktorene hvordan golfklubben er drevet. Vi er avhengig av en velfungerende og godt organisert golfklubb. For Soon Golfbane AS er det også en forutsetning at klubben samtykker i utbygging av fase 2 og at organiseringen av golfklubben følger utviklingen av golfanlegget, skriver klubben på sin hjemmeside.

 

Soon Golf har i dag over 600 medlemmer, men rett i underkant av 400 hovedmedlemmer.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.