Sørlands-samarbeid

SAMARBEID I AGDER: Hovden Golfklubb, øverst i Setesdalen, er med på samarbeidsprosjektet på Sørlandet. (FOTO: Vidar Ertzeid)

Sørlands-klubbene søker nå NGF om at regionsinndelingen endres, fordi de ønsker et tettere samarbeid.

Ole Jørgen Olsen, Arendal og Omegn Golfklubb, er valgt til leder for prosjektet.

- Jeg har stor tro på at dette samarbeidet vil generere noe positivt til idretten på Sørlandet, selv om klubbene er forskjellige med hensyn til både økonomi, størrelse, banekvalitet og organisering,- sier en entusiastisk Olsen.

Samarbeidet er allerede satt i gang, samtidig som klubbene har sendt et formelt brev til NGF om at nåværende regionsinndeling ønskes forandret til at Agder-fylkene kommer i en og samme region.

- Det er viktig for Agder-fylkene å tilhøre samme region, og ikke som nå, der Vest-Agder tilhører Sør-Vestlandet, og Aust-Agder Sør-Østlandet – opplyser Olsen.

 

Felles prosjekter

Felles markedsføring og promotering av landsdelens golfklubber spesielt og golfidretten spesielt er blant tingene klubbene ønskerKvinesdal, Mandal, Bjaavann, Kristiansand, Hovden, Grimstad og Arendal og Omegn Golfklubber er klubbene det handler om. I første rekke vil de konsentrere seg om følgende:

* Turneringsaktivitet, herunder samkjøring av terminlister og bestemmelser for fellesturneringer.

* Tiltak som kan bidra til utvikling og fremgang for landsdelens junior/eliteutøvere.

* Skape arenaer for erfaringsutveksling og kompetanseheving innen drift av klubb og bane.

* Koordinering av spørsmål og forhold som berører over- og sideordnede idrettsorgan, samt offentlige instanser og myndigheter.

* Samordne innkjøp på aktuelle områder.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.