South African Open redusert til 70 hull

USPILLBARE HULL: Regn regn og atter regn i South African Open (Foto: All Over Press).

Store vannmengder på greenene har ført til at South African Open i Durban reduseres til 70 hull.

Åpningsrunden av South African Open der tre nordmenn var i startoppstillingen torsdag, ble utsatt for store nedbørsmengdermengder og måtte dermed spilles over to dager. Med en dag igjen av turneringen har spillerne to runder igjen på programmet. Natt til søndag åpnet himmelen seg på ny over Durban Country Club.

Så mye har det regnet at to av hullene har blitt dømt uspillbare. Dermed skal spillerne spille 34 hull søndag, forutsatt at været tillater det. For øyeblikket er det nytt midlertidig avbrudd i spillet.

Ernie Els leder turneringen ett slag foran landsmannen Retief Goosen på hjemmebane. Eirik Tage Johansen og Marius Thorp som begge klarte cuten ligger i skrivende stund på henholdsvis 24. - og 26. plass. Espen Kofstad misset cuten lørdag med ett slag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.