Speedy Gonzalez

ETT SLAG BAK TETEN: Ricardo Gonzalez har funnet formen til King Hassan II Trophy. (Foto: Julian Finney, Getty Images)

Ricardo Gonzalez - en av mange med pangstart i King Hassan II Trophy.

Den 40 år gamle argentineren, som gikk til topps i SAS Masters i Sverige i fjor, spilte sin runde på den noe kortere blå banen (Blue Course) på Royal Golf Dar Es Salam i Rabat. Han gikk inn til seks slag under par.
- Den blå banen er litt enklere. Den røde (Red Course) er lenger og har trangere fairways, så vi får se hva som skjer i morgen, sa Gonzalez etter runden, ifølge europeantour.com.
Han er imidlertid godt fornøyd med åpningen.
I tillegg til Gonzalez gikk også Paul Lawrie, Francesco Molinari, Stephen Gallacher, Fabrizio Zanotti og S S P Chowrasia på seks under par. Bare Nick Dougherty var bedre. Han begynte på sju under par. Briten hadde blant annet en eagle og fem birdies på de siste ni hullene.
Molinari hadde også en bunnsolid start med bare par og birdies.
- Jeg kom hit på tirsdag kveld, rett fra Miami, så jeg er fortsatt litt trøtt, kommenterte han etter førsterunden.
De to første rundene av turneringen er i pro-am-format. Darren Clarke, for eksempel, spiller sammen med sin far. De siste 36 hullene er det bare proffene som får være med.
Clarke åpnet for øvrig på to under par.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.