Spennende fagdag for golfklubbene

Spennende fagdag for golfklubbene

UTFORDRINGER: Golfklubbene har mange utfordringer i sin daglige drift. (Illustrasjonsfoto)

Fredag 16. november skal GAF – Norsk Golfadministrasjonsforening – arrangere en fagdag om utfordringene golfklubbene står overfor. 

Seminaret finner sted på Fornebu (Quality Expo), og det er lagt opp slik at det passer inn i «Golfforum», som går av stabelen lørdag og søndag.

– Vi har vært heldige å fått tak i noen spennende foredragsholdere fra utlandet, som absolutt har noe å fortelle oss her i Norge, skriver Arne Giving i en epost.

Bob Taylor fra Sports Turf Research Institute vil belyse økologiske problemstillinger  knyttet til golf. 

Daglig leder for GAF i Sverige,Torbjörn Johansson, vil fortelle om hva som skjer i Sverige. Her har de nå to heltidsansatte arbeider med utdanning, samarbeid og nettverksbygging. 

Jerry Kilby som er adm. direktør i Club Managers Association of Europe vil presentere organisasjonen og problemstillinger knyttet til golfbane- og klubbdrift i Europa, bl.a. en velkjent problemstilling om hvordan tiltrekke nye og beholde eksisterende medlemmer. Han har tidligere vært markedssjef i PGA i Storbritannia og har lang erfaring i markedsføring innen sport- og fritidssegmentet.

 

 

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.