Spennende jentelag til EM

Marthe Wold fra Stavanger er klar for EM på Sardinia i juli. (Foto: NGF)

God miks av rutine og førstegangsreisende gjør topp åtte innen rekkevidde, når lag-EM for jenter går av stabelem på Sardinia i juli.

Europamesterskapet for lag jenter arrangeres på IS Molas på Sardinia, Italia, 5-9. juli 2011. Norges Golfforbund (NGF) har tatt ut følgende jenter til å representere Norge:

- Julie Lied, Fana GK
- Nicoline Skaug, Oslo GK
- Annette Lyche, Bærum GK
- Maria Tønnessen, Grimstad GK
- Marthe Wold, Stavanger GK
- Stine Pettersen, Moss og Rygge GK

I lag-EM spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver à 18 hull innledningsvis, hvorav 10 av de 12 beste resultatene er tellende. De åtte beste lagene etter de to første rundene spiller om medaljene etter et cup-system (A-flight).

Sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund er spent på årets lag. Han mener lagets gode miks av nye spillere og litt mer rutinerte kan gi god uttelling.

- Vår målsetning er alltid å komme blant de åtte beste etter de første to rundene. Det er en tøff målsetting, men vi har tro på jentene våre, sier sportssjefen.
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.