Spennende Nike-hybrid på vei

HYBRID:Nike lover at deres nye hybrider går lenger enn noen gang før. (Foto: Nike Golf)

VR_S er Nikes raskeste køller noensinne og nå lanseres VR_S hybrid. Langtslående, rask og med mål om å distansere motstanderne. 

Tekst: Christian Furu

Hybriden deler tekniske egenskaper med resten av VR_S serien. De bruker NexCOR teknologi for å gi høyere ballhastighet med alle køllene. Når dette kombineres med et kompakt aerodynamisk design har får man lengdeegenskapene til en fairwaywood og presisjonen til jernkøller pakket inn i en hybrid. Det blir lettere å få ballen opp i luften og den flyr lengre. 

«Den nye VR_S hybriden er akkurat som VR_S driver, fairwaywood og jern. De er ultraraske slik at de kan gjøre sin del av jobben med å få deg kjappere til greenen. Resultatet er akkurat det alle golfere ønsker – færre slag», sier Tom Stites hos Nike Golf.

Gjennom å studere balltreffene til vanlige golfere har Nike gitt hver enkelt kølle de nødvendige egenskapene for å gi gode resultater, også på de typiske dårlige treffene. VR_S serien er en fortsettelse av VR familien som så dagens lys i 2008 og har stått for 83 seire over hele verden, inkludert tre majortitler.

Nettopp denne hybriden har blitt en av Suzann Pettersens favoritter. Hun viste seg fram med den blant annet under PGA Show i Orlando nylig og kunne fortelle at hun slår i snitt 7 meter lengre enn med den gamle. For spillere på dette nivået er det en veldig stor forbedring. 

Den er tilgjengelig fra 3.februar i 2H/18°, 3H/21°, 4/24° og 5H/27° med Nike Fubuki som standardskaft i stiff, regular og A(senior) flex. Veiledende pris er 1.350,-.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.