Spill US Open-banen

VAKKERT: Greenen på det sjuende hullet på Pebble Beach Golf Links. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Du kan også spille på banen som ga mange av verdens beste spillere trøbbel i US Open 2010. Men forbered deg på at det koster skjorta og litt til. 

”Hvis jeg bare skulle spille en runde til, ville jeg valgt Pebble Beach. Jeg har elsket denne banen siden første gang jeg så den, og det er trolig den beste banen i verden” Sitat Jack Nicklaus.

Pebble Beach Golf Links blir av mange ansett som verdens vakreste golfbane. Anlegget består av fire baner, som alle tilbyr noe unikt. Hotellene som hører til anlegget er ikke noe dårligere de. The Lodge er et golfhotell i verdensklasse, og figurerer stadig på lister over verdens beste.

The Inn at Spanish Bay og Casa Palmero er heller ikke blant de dårligste i verden.

 

”Stay&Play”

Alle de fire banene tilbyr en unik skjønnhet, og gir deg en ”once-in-a-lifetime”-opplevelse. Banene har flere ganger fått utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. De fire banene er Del Monte Golf Course, The Links at Spanish Bay, Pebble Beach Golf Links, Spyglass Hill Golf Course.

På nettsiden reklamerer stedet med et såkalt "Stay&Play"-tilbud, som gir to netter og to runder for om lag 12 000 kroner, i tillegg kommer flybilletten.  Og du må overnatte på et av de tre hotellene for å spille banen. Men blar du opp, er det fortsatt ledige plasser på hotellene utover sommeren og høsten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.