Spiller med alle 12 første dag

GLEDER SEG: Colin Montgomerie er glad det nærmer seg start i Ryder Cup. I neste uke smeller det. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Colin Montgomerie lar alle spillerne på laget få prøve seg den første dagen i Ryder Cup.

Den prestisjetunge turneringen er bare litt over en uke unna, og Europas kaptein Colin Montgomerie begynner å bli ferdig med forberedelsene. Onsdag avslørte han at samtlige 12 spillere på laget kommer til å spille på turneringens første dag.

Skotten snakket med sine visekapteiner Darren Clarke, Paul McGinley og Thomas Bjørn - og også Sergio Garcia - før han bestemte seg for å sende alle utpå banen i foursome- og fourballkampene neste fredag.

Han har også bestemt seg for hvem som skal spille sammen, men enn så lenge holder han de kortene tett inntil brystet.

- Spillerne har fått beskjed, så de kan forberede seg deretter, sier Montgomerie. - Alle vet hva som skjer, og det er viktig at alle forstår at de skal spille. Jeg vil ha åpenhet. Så hvis det ikke skulle skje en ulykke, noen skulle bli syke eller hva som helst, så vil alle 12 spillere spille på den første dagen.

Montgomerie uttrykte også tilfredshet over at Lee Westwood er i full sving igjen.

- Han har spilt 36 hull på en dag. Det er det jeg ba han gjøre. Hvis han kan gjøre det, kan han gjøre det to ganger, og det er fantastisk. Lee er en førsteklasses spiller.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.