Spiller med to par solbriller

FARGERIK: Christina Kim gjør som regel alltid litt vesen ut av seg når hun spiller golf. Nå får hun også oppmerksomhet for solbrillene sine. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Såpass må det være, Christina Kim.

Christina Kim er kjent for å være fargerik, både på og utenfor banen. Nå har hun også tatt nye skritt på solbrillefronten. De fleste klarer seg, som kjent, med ett par.

Ikke Kim.

Hun spiller med to.

Årsaken er at hun bruker det ene paret fra tee til green, og det andre når hun befinner seg på det korteste gresset. Det har noe med forskjellen i lyset å gjøre. Brillene bærer hennes navn, og kommer også i farger som matcher personligheten hennes.

Kilde: lpga.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.