Spillerett uten andel på Sandefjord GK

SPAR MYE: Sandefjord GK tilbyr spillerettigheter uten krav til andel. (Foto: Ann-Sophie Stene)

Sandefjord GK tilbyr nå spilleretter uten krav til andel. Besparelsen er 12 500 kroner.

Tekst: Ann-Sophie Stene

For å øke antall medlemmer, tilbyr Sandefjord GK spilleretter uten krav til andel ut august måned. Andelen en slipper å betale koster 12 500 kroner.

Golfklubben har besluttet å tilby inntil 200 spilleretter uten krav til andel ut august måned. Det vil si at en kan sikre seg fri spillerett i Sandefjord GK uten å måtte kjøpe andelen som normalt koster 12 500,- kroner. Spilleretten er personlig, og kan ikke overdras til andre.

-Vi vet det fortsatt er mange golfspillere i Sandefjord som ikke er medlem i Sandefjord GK, men som kanskje har lyst til å bli medlem i den lokale klubben. Derfor gir vi dere nå et tilbud man ikke kan si nei til, står det å lese på klubbens hjemmeside www.sandefjordgolf.no

I løpet av få dager har 7 personer benyttet seg av muligheten. Tilbudet gjelder frem til 31. august 2011, og de som blir medlem fra dags dato får fri spillerett ut år 2011 for 1000,- kroner. Medlemskapet er bindende for år 2012.

 Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.