- Spillerne kommer til å bli sjokkert

GLEDER SEG: Ernie Els er spent på reaksjonene han får når spillerne igjen skal bryne seg på Wentworth. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Ernie Els har gjort store endringer på Wentworth.

Els, som har vunnet World Match Play på Wentworth hele sju ganger, er en av arkitektene bak utvidelsene av banen, endringer som har gjort Wentworth til en av de vanskeligste og kontroversielle på Europatouren.
Etter turneringen i 2006 er det kommet til 30 bunkere, og banen er blitt nesten 300 meter lenger. Samtlige 18 greener er forandret, og det karakteristiske avsluttende par fem-hullet har fått en bred grop foran greenen.
- Jeg var ganske klar for å komme ut på banen, sa den høyreiste 40 år gamle sørafrikaneren da han kom fra Florida til Wentworth tidligere i uken. - Selvsagt er det umulig å gjøre alle til lags. Jeg kommer til å få spørsmål fra alle hold, og det er veldig lett å kritisere noe. Men dette er vår femte major i Europa, og den trenger å ha litt tenner. Spillerne kommer til å bli sjokkert i en stund, men de kommer til å finne en måte å score her ute. Når du mestrer denne banen, slik den er nå, tror jeg du vil ha selvtillit med deg videre og ikke bli skremt av noen baner, mener Els.
Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.