Spillet utsatt i Singapore

TORDENAVBRUDD: Adam Scott har festet grepet om Singapore Open, men får ikke mulighet til å spille ferdig før mandag. (Foto: All Over Press)

Adam Scott var i ferd med å feste grepet om Singapore Open da sisterunden ble avbrutt halvveis på grunn av tordenvær.

Australieneren Adam Scott ledet turneringen før sisterunden med ett slag foran Ian Poulter og Kyung-nam Kang. Og det solide spillet fortsatte søndag. Tre hull rakk han å spille før spillet ble avbrutt av tordenvær. Da spillet slo i gang igjen fikk han kun spille fem hull før spillet nok en gang ble blåst av. Da var det for mørkt til å fortsette. 
På de få hullene han spilte søndag maktet han å øke ledelsen med ytterligere to slag ned til Ian Poulter. Kyung-nam Kang har falt til en ensom tredjeplass. Scott gikk søndagens åtte hull på tre under par, med tre birdies og fem par. Han ligger med det 17 under par for turneringen. 
Scott syntes det var kjipt å måtte avslutte runden tidlig.
- Jeg begynte å bygge opp selvtilliten med tre kjappe birdies etter væravbruddet, så det var litt dumt at spillet ble avbrutt så fort etterpå.
Ved to tidligere anledninger har han vunnet turneringen, i 2005 og 2006. Med ti hull igjen å spille tar han likevel ingenting for gitt.
- Jeg tenker på seieren, ikke å vinne her for tredje gang. Mye kan skje for de siste ni hullene er vanskelige. Målet imorgen er å spille bunnsolid slik at de andre ikke har noen sjanse.
Dersom han vinner denne uken vil det bli hans andre seier for sesongen. Den første kom i USA i mai da han vant Valero Texas Open. 
 
Turneringen avsluttes mandag.
 
Kilde: europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.