Spilte seg oppover

KLATRET: Eirik Tage Johansen klatret på resultatlisten i Wales Open etter en runde under par. (FOTO: Getty Images)

Eirik Tage Johansen kan være greit fornøyd med helgens turnering på Celtic Manor, etter at han avsluttet med å klatre oppover på listene. 

En delt 34.-plass på europatouren lar seg absolutt høre, selv om det ble to runder over par i løpet av turneringen. Første- og sisterunden derimot var stabilt gode.

Sisterunden endte ett slag under par etter en bogey og to birdier. 

Dermed klatret Tage åtte plasser oppover på lista, og endte totalt ett slag over par. 15 000 euro i premiepenger, gjør også sitt til at han klatrer på sammenlagtlista og er et skritt nærmere å beholde plassen. 

 

Sterke finalerunder
Marcel Siem, som ledet etter tredje dag, slet på sisterunden og falt ned til sjuendeplass. Nordirske Graeme McDowell overtok ledelsen, etter en sisterunde på 63 slag, totalt 15 under par. Det var hans femte europatour-seier, og han håvet inn 350 000 euro for seieren i Wales Open. 

Men dagens beste runde var det hjemmefavoritt, Rhys Davies, som sto for, men ni under par. Dermed klatret han til andreplass, som ga rundt 230 000 euro og var meget populært blant hjemmepublikummet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.