Spinn og kontroll med nye Callaway-wedger

STILRENE: Callaway Forged-wedgen er, som de fleste av Roger Clevelands kreasjoner, en fryd for øyet. (Foto: Callaway Golf)

Roger Cleveland presenterer sitt siste verk, Callaway Forged-wedgen.

Tekst: Christian Furu

 

Wedgen kommer i to utførelser kalt ‘Copper’ og ‘Trivalent Dark Chrome’ og har Callaways Tour CC riller, etter manges mening de rillene som gir mest spinn på ballen.

 

Callaway Forged er smidd i karbonstål for å få så myk følelse som mulig. Utseendet er tradisjonelt og enkelt. Sålen tilpasser seg en rekke forskjellige typer slag og underlag. Hver enkelt wedge har tilpasset bounce slik at den fungerer optimalt, gir god ballkontakt og dermed mer spinn.

 

«Det viktigste i en wedge er hvordan den er å bruke, utseende, form, geometrien på sålen, rillene og materialene,» sier Roger Cleveland. «Denne modellen passer sikkert veldig godt for dem som er på utkikk etter en Callaway wedge med lavere bounce.»

Tour CC rillene brukes kun på Callaways smidde wedger og jern. 21 tett plasserte riller gir kontroll på ballbane og spinn, blant annet ved å sikre kontakt med flest mulig av dem på hvert slag.

 

Callaway Forged kommer i 52°, 54°, 56°, 58°, 60° og 64°. De er klar i butikker 15.februar og veiledende pris er 1.195,-.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.