Spor etter stormen

Spor etter stormen

PINNEVED: Solide trær er ingen match for vind i orkan styrke. Nå starter opprydningen.

Stormen Nina feide over oss lørdag. Ble det gjort skade på baner hos deg? Send inn ditt bilde.

På Fana GK i Bergen gikk det verst ut over trær langs gangveiene. Hull 3 er også en hindring fattigere etter at et halv tre langs fairway forsvant i går.

 

 

 

 

Hull 2 Stavanger GK

(Foto: Arve Pedersen)

 

 

 

Fra Bjørnefjorden:

(Foto: Eivind Hodneland)

(Foto: Eivind Hodneland)

 

På Meland stoppet man tellingen etter rundt 100 trær. Opprydningsarbeidet blir omfattende.

 

(Foto: Meland GK)

 

Selv om det ikke ser alvorlig ut kan det skjule seg farer i skogen og langs banen. Trær står skjevt med røttene røsket opp, det er bare et spørsmål om tid før de faller. Opprydningsarbeid er viktig for å sikre golfere og ikke minst turgåere nå når de fleste baner er stengt.

 

 

 

 

Like voldsomt som stormen Porthcawl i Wales opplevde ble det trolig ikke for de fleste. Eller har også noen her hjemme endt opp med en torsk på greenen? Send inn dine stormbilder til redaksjon@norskgolf.no eller legg dem ut på Facebooksiden vår.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.