Stabil Slocum i tet

STABIL SLOCUM: Tre 66-runder er fasiten for ledende Heath Slocum i McGladreys Classic. (FOTO: Getty Images)

Heath Slocum bytter aldri strategi; Hold deg i kortgresset, og senk så mange putter som mulig. Det fungerer foreløpig godt i McGladreys. 

Sist Heath Slocum vant en PGA-turnering var i The Barclays i fjor. Nå leder han The McGladreys Classic med ett slag foran siste runde etter sin tredje strake 66-runde. 

- En golfturnering er en golfturnering uansett om det er en major, playoff eller Fall Series. Det betyr det samme for meg, jeg har alltid like lyst til å vinne, sier Slocum til pgatour.com

Slocum fikk sin første bogey i turneringen etter 50 hull og han har bare misset sju fairwayer på de tre første rundene, så strategien ser ut til å gi uttelling. 

Men det er tett i toppen. Slocum leder med ett slag, 12 under par, på Joe Durant og rookie Troy Merritt, som spiller for å redde PGA-kortet. Det er dessuten 20 spillere innenfor fem slag, så alt kan skje på finalerunden.  

David Toms, som ledet etter to runder, måtte opp i en 70-runde lørdag og falt tre plasser. Han er imidlertid bare to slag bak lederen. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.