Stakkars Jeff Quinney

SÅ NÆRE, SÅ NÆRE: Jeff Quinney må se de neste fire turneringene fra TV-stolen. (Arkivfoto: Chris McGrath, Getty Images)

Man kan ikke annet enn å synes synd på Jeff Quinney.

Scott Piercy sikret seg den siste sluttspillbilletten med sin åttendeplass i Wyndham Championship søndag. På en dag da alt forandret seg hele tiden, hvem som var inne blant de 125 og hvem som ikke var det, var det Piercy som til slutt havnet akkurat på den riktige siden av grensen.

Jeff Quinney gjorde det ikke. Han hadde bare to poeng mindre enn Piercy. Sistnevnte klatret 15 plasser etter sin beste plassering for året. Den kunne med andre ord ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

- Jeg klarte målet mitt for uken, og jeg er nødt til å spille bra neste uke også. Men jeg er heldig som klarte det. Det har vært et langt år, og forhåpentligvis kan dette være med på å snu ting rundt for meg, sa Piercy etterpå.

Quinney var naturlig nok ikke like glad søndag kveld.

- Jeg klarte ikke å gjøre det jeg skulle på back nine, sa han etter å ha gått sine første ni på 31 slag. Det hjalp så lite når det ble bogeys på hull 11, 13 og 14 og en delt 34. plass til slutt.

Her er de 125 som kvalifiserte seg for The Barclays.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.