Stanley fikk sin hevn

HEVN: For en uke siden rotet Kyle Stanley bort seieren. Denne uken var det endelig hans tur til å vinne. (Foto: All Over Press)

Ingen var bedre enn Kyle Stanley da det gjaldt som mest i Waste Management Phoenix Open.

Spencer Levin hadde bygget seg opp en luke på seks slag før den siste runden, og var åtte foran Kyle Stanley. Da dagen var omme tronet Stanley på toppen av resultatlisten etter en bunnsolid 65-runde (-6). På andre enden av skalaen leverte Levin et scorekort bestående av 75 slag, og falt dermed til tredjeplass - ett slag bak Ben Crane og to bak Stanley. Levin imponerte de tre første rundene, men fikk det aldri til å stemme søndag. To birdies klarte ikke å hindre skadene gjort fire bogeys og en dobbelbogey forårsaket. Etterpå syntes vinneren Stanley synd på Levin. Ikke rart, med tanke på at han var i den samme posisjonen selv for bare noen dager siden.

 

- Jeg føler virkelig med ham. Man ønsker ikke at slikt skal skje med noen. Han er en veldig god spiller, alt for god til å ikke slå tilbake snart, sier Stanley, som selv klarte å legge skuffelsen fra forrige ukes Farmers Insurance Open bak seg. Da ledet han stort før fejerderunden, men tapte han i omspill for Brandt Snedeker etter en svak avslutning på to over par.

 

Søndag kunne ikke historien vært mer annerledes - hans bogeyfrie 65-runde gjorde ham 1,1 millioner dollar rikere, og sørget for hans første seier på PGA-touren.

 

- Jeg forventet ikke å slå tilbake så raskt. Min største utfordring har vært å legge den forrige uken bak meg, og det klarte jeg.

 

Om nederlaget, konstanterte en skuffet Spencer Levin:

 

- Det var ikke min dag. Jeg ga fra meg seieren, så enkelt er det. Har man en seks slag ledelse og taper, så har man gitt den bort. Men hatten av til Kyle, han hadde en fantastisk runde. Men når man leder med seks og ikke vinner, så er det min sin skyld at jeg ikke vant.

 

Neste PGA Tour-turnering på programmet blir den mest stjernespekkede så langt i årets sesong. AT&T Pebble Beach National Pro-Am slår i gang torsdag, og signaliserer starten på blant annet Tiger Woods sin PGA Tour-sesong.

 

 

 

 

(Kilde: pgatour.com)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.