Stavanger og Moss & Rygge vant lag-NM

NM-GULL: Kristoffer Ventura og Moss & Rygge GK vant lag-NM for juniorer. I jenteklassen vant Stavanger. (Foto: Christian Døvle)

Moss & Rygge og Stavanger Golfklubb ble vinnerne av årets lag-NM for juniorer på Drammen Golfklubb.

Med Kristoffer Ventura i spissen tok Moss & Rygge Golfklubb en seier med fire slags margin i årets juniornorgesmesterskap for lag på Drammen Golfklubb.  

 

Moss & Rygge, bestående av Ventura, Christian Aspenes Wilskow, Henrik Midtvåge Ellingsen og Kristoffer Landsnes startet torsdagens avsluttende singlerunder ett fattig slag bak Oslo Golfklubb, men kjempet seg forbi og vant til slutt med fire slag.

 

Bærum Golfklubb kapret tredjeplassen, ytterlige fem bak. Fjorårsvinner Drammen Golfklubb endte på 10. plass på sin hjemmebane. 

 

I jenteklassen ble det seier til Stavanger Golfklubb, som av mange var pekt ut som en av forhåndsfavorittene. Marthe Wold, Katerina Jæger og Karoline Woie leverte varene, og ga siddisene en seier på seks slag til Bærum- og Oslo Golfklubb som delte andreplassen.

 

Norsk Golf gratulerer Stavanger- og Moss & Rygge GK med seieren!

 

Resultater jenter

 

Resultater gutter


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.