Stavangergutts trikseferdigheter sett av over 1 million

Stavangergutts trikseferdigheter sett av over 1 million

(Skjermdump: @pettermoeller/Instagram)

Petter S. Møller sin triksevideo hjemme på Stavanger GK har gått viralt. Se  den heftige triksingen her!

Triksekongen Mathias Schjølberg fra Oslo er ikke den eneste norske golfspilleren som har vekket oppsikt internasjonalt med sine trikseferdigheter.

For en måned siden lastet Stavanger-golferen Petter S. Møller opp en triksevideo på sin Instagram-profil. Videoen, som heter "When You Listen to Kygo",  har spredt seg raskt; med god drahjelp fra Facebook-kontoen The Sport Bible som har over 7 millioner følgere.

Det er ikke bare som sjonglør at 18-åringen briljerer med golfkøllene. Han er scratchspiller, og endte på tredjeplass på årets Titleist Tour sammenlagt med blant annet en seier og to andreplasser.

Møllers video er i skrivende stund likt 34 000 ganger på Facebook, og sett av over 1,3 millioner mennesker. 

Se og nyt!

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.