Stem fram Lofoten Golf Links!

VAKKERT: Lofoten Golf Links ligger vakkert til ute på Gimsøy i Lofoten. Her er hull fem helt nede ved vannet. (Foto: Morten Rakke)

Stem fram golfbanen til årets reiselivsbedrift i Lofoten.

Lofoten er et av Norges aller mest attraktive reisemål, og har de siste årene hatt sterk vekst i antall besøkende. I den årlige kåringen av årets reiselivbedrift i Lofoten er Lofoten Golf Links tatt ut av jurien som en av seks bedrifter.

Daglig leder i Lofoten Golf Links, Frode J. Hov,  er overrasket og veldig glad for å bli nominert.

- I seg selv er det en ære å bli nominert sammen med fem andre meget dyktige bedrifter. Det er hyggelig at andre har lagt merke til arbeidet som er lagt ned over mange år, sier Hov.  

Alle kan delta i avstemmingen som skjer på www.lofotposten.no.

Om Lofoten Golf Links sier juryen følgende: «Lofoten Golf jobber målbevisst med å utvikle et produkt, som har blitt et solid tilskudd til aktivitetsmangfoldet i Lofoten, også gjennom samarbeid med andre aktører i og utenfor reiselivet. Kombinasjonen av opplevelse og naturgitte forhold har gitt omfattende internasjonal medieomtale.»


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.