Stem på Tutta til Folkets Idrettspris

STEM PÅ TUTTA: Hjelp Suzann Pettersen til topps i Folkets Idrettspris. (Foto: All Over Press)

Etter en fantastisk sesong er Suzann tilbake i Norge for å feire jul. Nå kan du stemme henne til topps i Folkets Idrettspris.

Tutta har etablert seg som en av verdens største golfstjerner, og har gjennom stabilt spill i en årrekke festet grepet om andreplassen på verdensrankingen. Det er nummer en på rankingen, Yani Tseng som er målet, men før den tid kan du stemme henne til topps i Folkets Idrettspris.

 

Hennes konkurrenter er Thor Hushovd, Therese Johaug, Marit Bjørgen, Edvald Boasson Hagen, Petter Northug, Tarjei Bøe, Alexander Dale Oen, Magnus Carlsen, Johan Remen Evensen, Cecilia Brækhus og Mohammed Abdellaoue.

 

Skulle hun vinne vil hun ta del i et celebert selskap, blant annet Johan Olav Koss, Bjørn Dæhlie, Vebjørn Rodal, Petter Solberg, Thor Hushovd, Ole Einar Bjørndalen og Aksel Lund Svindal. Ingen golfere har vunnet prisen tidligere. Du kan stemme på henne her

 

Suzann er i disse dager hjemme i Norge for sin velfortjente juleferie, men før hun kan senke skuldrene helt ønsker mediene hennes oppmerksomhet. Torsdag var hun på skitur med TV2.

 

- Hadde det gøy med TV2 i dag på langrenn! Forholdene var ikke de beste, og været var grått og tåkete, men vi hadde det uansett veldig gøy. Jeg må innrømme at teknikken sitter fortsatt inne. Som vi sier i Norge: "vi er født med ski på beina!", skriver hun på sin hjemmeside.

 

Se bildene hun har lagt ut fra dagen under.

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.