Stenson til unge, norske spillere: meld dere på!

Stenson til unge, norske spillere: meld dere på!

Henrik Stenson og Fanny Sunesson vil ha unge, lovende spillere fra Norge med i storturnering på Barsebäck.

- Dette er en kjempemulighet for unge, norske spillere!, sier Henrik Stenson til Norsk Golf. Vi møtte den svenske verdensstjernen er på TPC Sawgrass underThe Players Championship, men han vil heller snakke om turneringen i Barsebäck som spilles for tredje gang, enn om sine egne sjanser i PGA Tour-turneringen.

Stenson og caddielegenden Fanny Sunesson brenner for ungdomsgolfen, og har sammen startet turneringen Stenson Sunesson Junior Challenge. Startfeltet er sterkt, turneringen gir poeng på amatørrankingen, og premien er imponerende. 

- Vinnerne blir invitert til å spille Nick Faldos Major Champions Invitational i Florida neste år, smiler Sunesson - som var caddie for Faldo under tre Masters-triumfer, og som var på bagen til Stenson da han vant The Players Championship i 2009. 

 

Vil ha med norske spillere

I år er første år norske spillere har mulighet til å melde seg på turneringen. Den norske kvoten totalt er på 14 spillere, fordelingen er som følger:

- 3 jenter og 4 gutter i alderen 13-16 år

- 3 jenter og 4 gutter i alderen 17 - 21 år

Turneringen går av stabelen 4-6 juli, og spilles på Barsebäck. Marius Thorp håper unge norske golfhåp kjenner sin besøkelsestid og melder seg på turneringen.

- Her får unge norske spillere mulighet til å spille mot topp internasjonal motstand på en av europas beste baner. Jeg hadde ikke nølt et sekund.

Henrik Stenson håper at den norske kvoten fylles opp og ber nordmenn melde seg på. 

- Det hadde vært fantastisk om vi fikk med de beste norske spillerne. Det er bare å melde seg på!

Norske spillere kan melde seg på her - fristen for påmelding er 10. juni. 

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.