Stenson under kniven

MÅ OPERERES: Etter en svak sesong resultatmessig har Henrik Stenson nå bestemt seg for å legge seg under kniven. (Foto: All Over Press)

Henrik Stenson må legge seg på operasjonsbordet neste måned for å fjerne en meniskskade i venstre kne.

Det kommer frem i et intervju svensken har gjort med golfbytourmiss.com. 

- Jeg reiser til Stockholm for å gjennomgå atroskopi. Jeg kommer til å være på sykehus fra 5. til 6. desember. Jeg har hatt et problem med kneet siden jeg skadet det på Bay Hill i mars. Jeg klart å holde meg vekk fra en operasjon, ettersom jeg ikke ville gå glipp av for mye av sesongen, men jeg har ikke følt meg 100 prosent, forteller Stenson.

Han regner likevel med å være klar for sesongstart på Europatouren i januar.

- Jeg har fått vite at det ikke er noen stor operasjon, og jeg kommer ikke til å være vekk fra golfen alt for lenge. Jeg håper jeg rekker Abu Dhabi, der jeg har hørt at Tiger Woods skal være med for første gang. Kneet har ikke plaget meg alt for mye når jeg svinger køllen, men det føles ikke bra når når jeg spiller på kuperte baner. Det gjør også vondt når jeg bøyer meg ned for å lese putter. Dette er den første skaden jeg har hatt i min karriere, og jeg håper - bank i bordet - at jeg kan fortsette å være frisk i fremtiden, avslutter svensken overfor nettsiden.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.