Sterk andreplass på Lundgreen

2. PLASS: Cecilie Lundgreen tok nesten årets andre seier. (Foto: All Over Press)

Cecilie Lundgreen viser igjen hvorfor hun er en av Nordea Tours beste. Lørdag kapret hun andreplassen i A6 Ladies Open.

Cecilie Lundgreen var bare en hårsbredd unna å ta sin andre seier på årets Nordea Tour.

 

Borregaard-spilleren startet lørdagens tredje og avsluttende runde på delt tredjeplass, men avanserte en plass på pallen etter en sisterunde på 69 slag, tre under par. 

 

Med fire birdies og en bogey endte hun fire under par sammenlagt, ett fattig slag bak vinneren Anna Dahlberg Söderström fra Sverige.

 

- Jeg gikk ut med en god følelse til morgenen i dag, og jeg ønsket virkelig å vinne. Det er min drøm å kunne fortsette å leve av å spille golf, sa Söderström etter seieren, som gjorde henne 40 000 svenske kroner rikere. Seieren var hennes første på Nordea Tour.

 

Cecilie Lundgreen deltok som eneste norske spiller i turneringen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.