Sterk åpning av Bertheussen

ENESTE: Kun Elias Bertheussen leverte varene av de norske spillerne i første runde av Bravo Tours Open onsdag. (Foto: Christian Døvle)

Elias Bertheussen ligger på 8. plass etter første runde av Bravo Tours Open.

Turneringen er et samarbeid mellom Ecco,- og Nordea-touren, og etter noen uker i Sverige returnerer touren nå til Danmark, og Nivå Golf. Elias Bertheussen, Christian Aronsen og Øystein Engevik er de norske håpene i konkurransen, og det var førstnevnte som fikk den beste starten i onsdagens åpningsrunde.

Bertheussen innledet med en runde på 69 slag, to under par, hvilket betyr at han deler åttendeplassen med danske Patrick O´Neill. Trønderen hadde en innholdsrik start på runden med fire birdies og en bogey på de fem første hullene. Derfra og inn skulle han gjøre ytterlige to bogeys, en birdie og resten par, og han har nå fire slag opp til svenskene Steven Jeppesen og Joachim Bäckström i tet.

Dessverre er det kun Bertheussen som fikk det til å stemme av de norske gutta på Nivå Golf onsdag. Øystein Engevik er nest beste nordmann med +4, delt 70. plass. Slaget bak følger Christian Aronsen på delt 87. plass. På Ecco-touren er det feltets 40 beste spillere som kvalifiserer seg til runde 3 som er avslutningsrunden, og cutgrensen ligger for øyeblikket på to over par. Engevik og Aronsen er dermed avhengig av å løfte spillet sitt torsdag om det skal bli kroner i kassa denne uken.

 

Leaderboard (trykk livescoring i høyre kolonne)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.