Sterk finish av Suzann

HENGER MED: Suzann Pettersen er godt med igjen på LPGA-touren, etter et par - til henne å være - svake plasseringer i det siste. (Foto: Chung Sung-Jun, Getty Images)

Suzann Pettersen er igjen i toppen av en LPGA-turnering.

Før sisterunden av LPGA Hana Bank Championship i Sør-Korea har Suzann Pettersen nok en gang posisjonert seg. Hun gikk sin andre runde på 69 slag, tre under par, etter at hun blant annet noterte seg for birdies på de to siste hullene.

Det er godt nok til en delt femteplass, fire slag etter ledende Song Hee-Kim. Tutta er med andre ord ikke langt unna sin første seier for sesongen.

Na Yeon Choi er ett slag etter Song Hee-Kim, med Vicky Hurst på plassen etter. Juli Inkster er nummer fire. Turneringen avsluttes søndag.

Dersom Song-Hee Kim skulle gå hen og vinne turneringen, blir hun bare den tredje førstegangsvinneren på LPGA-touren denne sesongen. Fra før av har Sun Young Yoo og Beatriz Recari gått til topps. Ellers er det bare snakk om spillere som har vunnet før, men dessverre ikke Suzann Pettersen. Ikke ennå i hvert fall.

Marianne Skarpnord deltar for øvrig ikke i turneringen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.