Sterk seier av Mahan

Hunter Mahan lå på et tidspunkt fire slag bak ledende Rickie Fowler, men til slutt var det Mahan som gikk seirende ut av helgens Phoenix Open.

Hunter Mahan lå på et tidspunkt fire slag bak ledende Rickie Fowler, men til slutt var det Mahan som gikk seirende ut av helgens Phoenix Open.

Han vant til slutt med ett slags margin.
27-årige Mahan noterte seg blant annet for en eagle og to birdies mellom hull 13 og 16. Sisterunden gikk han på 65 slag, seks under par, og totalt var han 16 under par.
Det var Mahans andre seier på PGA-touren.
For Fowler ble søndagens sisterunde en ørliten nedtur. Han avsluttet med 68 slag. Det var andre gang i karrieren at han ble nummer to.
Sør-Koreas YE Yang ledet helt til han fant vannet med utslaget på hull 17. Han ble nummer tre med 14 under par.
Kollaps
Brandt Snedeker, som ledet etter tre runder, avsluttet med katastrofale 78 slag og endte et godt stykke ned på listen.
- Det handler om å finne en måte å vinne på. Jeg har ikke vært i stand til. Så det føles naturlig nok fantastisk å vinne. Det gir meg selvtillit å vite at jeg gjør de riktige tingene. Det føles herlig. Virkelig, sa Mahan etter triumfen, ifølge BBC News.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.