Sterk start av Stenson

GODT I GANG: Henrik Stenson har fått en knallstart på Arnold Palmer Invitational på Bay Hill. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Henrik Stenson er helt i toppen etter første dag av Arnold Palmer Invitational.

Svensken, som nylig falt utenfor topp ti på verdensrankingen, gikk sin åpningsrunde på 67 slag - fem under par. Det var godt nok til en delt andreplass, ett slag bak duoen J.B Holmes og Davis Love III.
Robert Allenby, Mike Weir, Ernie Els og Kevin Na - for å nevne noen få - er også med helt oppe i toppen.
For J.B Holmes har det vært en fantastisk start på sesongen. Han har spilt i sju turneringer på PGA-touren, og han har ikke misset en eneste cut. Han har allerede to topp-tre-plasseringer, og nå leder han altså.
Mye av grunnen til det, er at han putter bedre enn før.
- Før var jeg redd. Nå føler jeg at jeg kan score når jeg kommer på greenen. Jeg føler meg bra med putteren. Det føles lettere, sa Holmes til pgatour.com etter runden.
Chris DiMarco har ikke imponert mange i det siste, men han åpnet med en runde på 69 slag - tre under par.
Adskillig verre har det gått for Charl Schwartzel (74), Justin Rose (75), Bubba Watson (76) og Camilo Villegas (77). Samtlige er nødt til å heve spillet sitt mange hakk for å klare cuten.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.