Sterk start for caddie

TRE UNDER PAR: Brett Waldman (til høyre) er vanligvis caddie for Camilo Villegas. Nå kan han selv bli en del av PGA-sirkuset. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Caddien Brett Waldman har åpnet sterkt på siste trinn av Q-School.

Waldman, som til vanlig frister tilværelsen som Camilo Villegas' caddie, deltar denne uken på PGA-tourens siste kvalifiseringstrinn. Og han har begynt bra. En runde på 68 slag, tre under par, betyr at han henger godt med.

Waldman hullet blant annet ut fra bunkeren på sitt første hull, noe som betydde en eagle. Han ligger på delt sjuendeplass så langt.

Waldman har ikke vært på Q-School på åtte år, men bestemte seg for å gi det et nytt forsøk i år. Han er en av ni spillere som har kommet seg igjennom tre kvalifiseringstrinn.

De 25 beste spillere får PGA-kortet for neste år. Rundt regnet de 50 neste får spillerettigheter på Nationwide Tour, mens resten også får lov til å spille i noen turneringer på den samme touren.

Kyle Stanley leder kvaliken på sju under par (65).

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.