Sterke farger fra Peak

FARGERIKT: Sjefdesigner Staffan Thomasson forteller om sterke farger, feminint snitt og bevisste materialvalg i Peak Performance sin 2011-kolleksjon. (FOTO: Ann-Sophie Stene)

Kvalitet, funksjonalitet og fargerikt. Det er stikkordene for Peak Performance sin neste golfkolleksjon som lanseres våren 2011. 

Når sjefdesigner Staffan Thomasson skulle lage neste års golfkolleksjon fra Peak, var målet å kombinere det klassiske med teknologiske nyvinninger:

 

Vi har laget to golflinjer, Supreme og Essential. Når det gjelder Supreme vil publikum få utradisjonelle snitt, nye, praktiske detaljer og høykvalitative tekstiler. Plaggene holdes i en tøff og veldig klar fargeskala som gjør at spilleren helt klart vil bli lagt merke til på banen.

Essential består av mer klassiske golfplagg i en noe mer nedtonet fargeskala som også er sporty og freshe.

 

Kvalitet i fokus

I kolleksjonen finner en blant annet regnsett til både kvinner og menn med asymmetrisk snitt. Thomasson forklarer:

Vi benytter materialer som Goretex® Pro-Shell. Jakkene er eksempelvis designet med sideventilasjon, har spesiallomme for MP3-spilleren og også skjult glidelås. Dette gjør den til en vinner i all slags vær, og designet er såpass elegant at en kan bruke den både på og utenfor banen.

 

Bruk på flere områder

Målet er at plaggene i de to linjene skal kunne mikses seg imellom, men også at brukerne skal bruke tøyet på flere områder. VD Jonas Ottosson forklarer:

Vi tror dagens golfspillere ønsker seg snitt, farger og kvalitet som gjør at de føler seg velkledd i alle situasjoner. Når en bærer Peak skal en kunne gå rett til klubbhuset etter runden for en middag, eller også dra rett til banen fra jobb uten å skifte.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.