- Det sterkeste feltet noensinne

GODT FORNØYD: Grerg Norman gleder seg til å arrangere en ny utgave av Shark Shootout. (Foto: Mark Metcalfe, Getty Images)

Greg Norman sparer ikke på kruttet.

Fredag begynner den 22. utgaven av Shark Shootout, turneringen Greg Norman er vertskap for. Og den karismatiske australieren mener han har klart å samle det beste startfeltet noensinne.

Og det er ikke mye om å gjøre at han har ordene sine i behold. Halve det amerikanske Ryder Cup-laget er på plass, to fra det europeiske, og ytterligere to assisterende kapteiner deltar i turneringen som spilles på Tiburon Golf Club.

- Det er ingen tvil, sier Norman. - Det er det sterkeste feltet noensinne.

Steve Stricker, Dustin Johnson, Rickie Fowler, Matt Kuchar og Jeff Overton var alle med på det tapende amerikanske laget i Ryder Cup. Graeme McDowell og Ian Poulter var med på å vinne. Darren Clarke og Davis Love III var visekapteiner i samme turnering, og alle deltar i Shark Shootout.

- Dette er en lagkonkurranse, og du trenger en god partner. Jeg er veldig opprømt som får spille med Dustin Johnson, sier Ian Poulter.

Og det er mest moro det handler om. I hvert fall fram til søndagens spill.

Graeme McDowell er klar for å ha det litt gøy.

- Om golfen ikke går bra, skal vi i det minste ha det moro, mener han.

- Vi kan definitivt vinne prisen for å tilbringe mest tid i baren i hvert fall, sier Darren Clarke.

Det vinnende laget deler for øvrig 750.000 dollar.

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.