Sterkt startfelt i Sør-Afrika

ER KLAR IGJEN: Retief Goosen er en av kanonene som vender hjem til Sør-Afrika for South African Open i desember. (Foto: Kevin C. Cox, Getty Images)

South African Open i desember får sterk deltakelse.

Retief Goosen og Louis Oosthuizen står i spissen for et sterkt startfelt i South African Open på Durban Country Club i desember.

Goosen, som har vunnet US Open to ganger, og Oosthuizen - som vant The Open i år - får også selskap av Tim Clark som så langt denne sesongen har vunnet over 3,5 millioner dollar i prispenger. Han vant blant annet Players Championship.

- Det er noe ubeskrivelig over vår egen nasjonale Open, sier Goosen, som vant SA Open i 1995 og 2005.

- Jeg var 26 år gammel da jeg vant min første tittel, og det var et av mine stolteste øyeblikk i karrieren min. Å vinne to SA Open-titler rager nesten like høyt som å vinne to majors, mener Goosen.

Oosthuizen har allerede fått sitt navn risset inn på ett Open-trofé denne sesongen. Han vil ikke ha noe imot å øke antallet.

- Dette er en turnering alle sørafrikanere ønsker å vinne, sier han. Han endte på tredjeplass i 2007.

Charl Schwartzel, også han fra Sør-Afrika, stiller også til start.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.