Stiklestad åpner med gode forhold

Stiklestad GK ligger vakkert til med både skog og vann som kledelige omgivelser. (Foto: SGK)

Lørdag 8. mai åpnet også Stiklestad GK etter en tøff vinter.

- Vinteren har vært kjempetøff i Trøndelag. Det har vært skikkelig kaldt hele vinteren og ganske mye snø. I februar hadde vi 15 cm stålis på alle greenene, opplyser Tore Halvorsen i Stiklestad GK.

Isen gjorde oppkjøringen til sesongn uvant vanskelig.

- Det er første gang at vi har hatt is på alle greenene. Som regel får vi is på bare et fåtall. Vi ble ganske bekymret og startet hakking av is, men det ser ut til at det har gått bra, sier Halvorsen.

Det har gått over all forventning. Faktisk er sjelden at greenene er i så bra stand på våren som de er nå i år.

- Grunnen til at vi åpner såpass sent er at det har vært tele i bakken helt fram til nå. Dette har medført at banen har vært veldig bløt. Banen ser for øvrig veldig bra ut, og det ser ut til at vi går imot en flott sesong, sier Halvorsen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.