Stiller mannesterkt i Spania

18 NORSKE: Ti proffer og åtte norske amatører spiller Ecco Spanish Open denne uken. (Foto: Christian Døvle)

Denne uken går startskuddet for årets Ecco Tour. Hele 18 nordmenn står på startstreken, blant dem Anders Kristiansen i sin første turnering etter ryggskade.

Etter to sesonger vekk fra turneringsgolf er Anders Kristiansen fredag klar igjen, når han stiller til start i Ecco Spanish Open på La Manga Club i Murcia. På deltagerlisten står også Team Rio-lagkamerat Elias Bertheussen. De to har tilbragt de siste ukene på treningsleir i Spania og forberedt seg til den nye sesongen. Og det er ingen tvil om at Anders Kristiansen ser frem til å svinge køllene i turnering igjen.

 

- Gleder meg som en liten unge til å spille turnering igjen, skriver han på sin nyopprettede Twitter-profil

 

I går spilte han sin første treningsrunde på La Manga. Skal vi tro scoren kan den doble verdensmesteren fort bli å regne med denne helgen.

 

- Fem under og rom for fobedring. Er nervøs to dager før turnering. Good or bad?, skriver han.

 

Av de 18 nordmennene som spiller i Spania denne uken er åtte av dem amatører. Turneringen markerer også starten på sesongen for spillere som Christian Aronsen, Peter Kaensche, Øystein Engevik og Are Friestad. Se alle de norske spillerne som spiller under.

 

Turneringen spilles over tre runder, og avsluttes søndag. 

 

Jarand Ekeland Arnøy (am)

Andreas Halvorsen (am)

Martin Engelsgjerd

Oddvar Hjellegjerde (am)

Henrik Wessel Kokkim

Knud Andreas Krokeide (am)

Petter Mikalsen (am)

Aksel Kristoffer Olsen (am)

Daniel Øverås (am)

Fredrik Hansen Jullum (am)

Emil Øzeke (am)

Are Åsland Friestad

Peter Kaensche

Christian Aronsen

Elias Bertheussen

Anders Kristiansen

Øystein Engevik

Andreas Tendenes

 

Starttider


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.