Stjal 42 000 (!) rangeballer

Stjal 42 000 (!) rangeballer

(Video: Fox2Now)

27 år gamle Nathan Brown har bokstavelig talt hatt hendende fulle det siste året. Han har stjålet over 40 000 rangeballer siden november 2013.

Brown, som nå har fått kallenavnet «The Golf Ball Bandit», innrømmet nylig å ha stjålet ballene fra Golfport Driving Range i Saint Louis. Ballene var til sammen verdt 20 000 dollar, over 143 000 kroner.

 

– Det holdt på å stoppe opp hele virksomheten. Vi trenger golfballer for å holde driften i gang, sier baneeier Carol Boggs i et innslag på Fox2Now.

 

(Se innslaget nederst i artikkelen)

 

En gjennomsnittig plastikkurv på rangen har plass til rundt 60 baller. Det vil si at Nathan Brown har fått med seg hele 700 kurver uten å ha blitt tatt på fersk gjerning - før nå.

 

– Vi kunne ikke se for oss at noen kunne komme inn her og plukke med seg så mange baller uten at noen la merke til det.

 

Til tross for at Brown nå har havnet bak lås og slå, har politiet så langt bare fått tilbake 2000 av de forsvunnede ballene.

 

Tyveri av golfballer er heller ikke noe ukjent fenomen her i Norge. I sommer ble det stjålet til sammen 12 000 golfballer hos Stiklestad- og Bodø Golfklubb. 

 

Voss GK, Bergen GK, Haugesund GK, Drøbak GK, Huseby & Hankø GK, Bjørnefjorden GK, Fana GK, Groruddalen GK, Hauger GK, Drammen GK og Grønmo GK har også rapportert om innbrudd tidligere i år.

 

Les også: Tyver stjal baller for titusenvis av kroner

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.