Stjernene i ball på Doral

DE TRE BESTE: Rory McIlroy og Luke Donald utgjør de to beste spillerne i verden. De spiller sammen med verdenstreer Lee Westwood denne uken. (Foto: All Over Press)

Verdens tre beste golfspillere, Rory McIlroy, Luke Donald og Lee Westwood går i ball sammen de to første rundene av WGC-Cadillac Championship.

Tiger Woods er vanligvis spilleren som trekker størsteparten av tilskuerne i turneringene han spiller. Under torsdagen og fredagens runder av ukens WGC-turnering på Doral vil han imidlertid få konkurranse av trioen på toppen av verdensrankingen om publikums gunst.

Også i fjorårets utgave av turneringen spilte topp-tre i verden sammen, da var det Martin Kaymer som spilte i stedet for McIlroy. Nå er Kaymer ranket som nummer fire i verden.

Forventningene er skyhøye til ukens turnering, og duellen mellom Rory McIlroy og Tiger Woods, som vi fikk en smakebit av i helgen, hypes opp av de internasjonale golfmediene som det nye store rivaleriet i golf. Tiger skal forøvrig spille med Sergio Garcia og Nick Watney på Doral. De tre er ranket som nummer 16, 17 og 18 i verden.

Rory McIlroy håper rivaleriet med Tiger kan bidra til å øke interessen for golfsporten:

- Jeg tror det er veldig bra for golfen. Det genererer veldig mye interesse, og jeg håper jeg får muligheten til å gå ut i duell med ham oftere, sa McIlroy etter søndagens seier.

Etter noen ukers turneringspause skal også Phil Mickelson tilbake i aksjon igjen. Han spiller med vinneren av årets første WGC-turnering, Hunter Mahan, og Adam Scott som vant fjorårets WGC Bridgestone Invitational.

Også Ian Poulter er tilbake i startfeltet, etter å ha slitt med sykdom den siste tiden. Forrige uke trakk han seg fra Honda Classic, og sa det var 50 prosent sjanse for at han spilte denne uken. Tilbake fra sykesesengen er også hans landsmann Paul Casey, som fikk skulderen ut av ledd etter en snowboard-ulykke i jula.

Hvem tror du og hvem håper du vinner denne uken? Bruk kommentarfeltet under!

 

Pressekonferanse, Rory McIlroy


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.