Stjernespekket for Skarpnord & co

SLÅR UT IGJEN: Marianne Skarpnord jager en ny god plassering i denne ukens Handa Women's Australian Open.

Det er et sterkt startfelt i helgens turnering på LET-touren.

Marianne Skarpnord har planer om å revansjere seg etter at hun misset cuten i forrige helgs turnering, når LET-touren denne uka er i Melbourne for Handa Women's Australian Open på Commonwealth Golf Club.
Yani Tseng, ranket som nummer seks i verden, er på plass, det samme er kvinnen på plassen bak henne - svenske Anna Nordqvist - mens Karrie Webb (nummer 8 i verden) satser på å vinne som hun gjorde sist helg i ANZ Ladies Masters.
- Det er en ganske lang bane, men jeg tror ikke det nødvendigvis favoriserer dem som slår langt. Nøkkelen her er å treffe fairwayene og greenene. Det er ganske vrient å få en up and down her, sier Webb til ladieseuropeantour.com.
Det er åtte spillere i startfeltet som vant på touren i fjor. Inkludert Skarpnord er det Laura Davies, Becky Brewerton, Bo Mi Suh, Azahara Munoz, Felicity Johnson, Linda Wessberg og Tania Elosegui.
En spennende spiller å se opp for i turneringen, er 15 år gamle Alexis Thompson. Hun er verdens beste amatør, og går i ball med Webb og Tseng i åpningsrunden. Den amerikanske jenta er imidlertid ikke skremt av det.
- Jeg har lyst til å spille skikkelig bra i denne turneringen. Jeg tror jeg kan vinne. Jeg har en god følelse i forhold til spillet mitt, sier hun.
Norskgolf.no kommer med oppdateringer etter hver runde.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.