Stødige Webb Simpson

GLADE TIDER: Webb Simpson har hatt en fantastisk sesong så langt. Han ligger på tredjeplass i FedExCup-sammenheng før sluttspillet begynner. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

- Jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å vinne enn her.

Webb Simpson vokste opp i North Carolina. Hans favorittminne fra Wyndham Championship var å gå caddie for Neal Lancaster som tenåring under en pro-am.
- Det var trolig de morsomste 18 hullene jeg har vært med på, sa Simpson.
Men det spørs om han ikke har et favorittminne til å konkurrere med nå. 26-åringen fra Raleigh avsluttet Wyndham Championship med en runde på tre under par, noe som var nok til å vinne turneringen med tre slag. Det var Simpsons første seier på PGA-touren.
- Jeg kan ikke tenke meg et bedre sted å vinne enn her i Greensboro, sa Simpson etterpå.
George McNeill ble nummer to med publikumsfavoritten Tommy Gainey på tredjeplass. Vijay Singh, Carl Pettersson, Charles Howell III, Jerry Kelly og Kyung-tae Kim delte fjerdeplassen.
Wyndham Championship var siste turnering før FedExCup-sluttspillet begynner med The Barclays denne uka. Og Simpson, som har hatt en fantastisk sesong i år, er nå oppe på tredjeplass på FedEx-rankingen. Han er faktisk den tolvte førstegangsvinneren på PGA-touren denne sesongen.
Og nettopp FedEx-rankingen har, i tillegg til hvem som skulle vinne denne turneringen, hatt det største fokuset. For spillere som Ernie Els og Padraig Harrington var det om å gjøre å spille bra for å komme med til sluttspillet. Begge klarte det. Men som alltid er det noen som faller akkurat utenfor. Justin Leonard bommet birdieputten sin på det siste hullet søndag. Hadde han truffet hullet, ville han kommet inn blant de 125 beste på rankingen - og sånn sett fått spille denne uka også. Isteden endte han som nummer 126.
En spiller som Paul Casey, for eksempel, klarte heller ikke å kvalifisere seg til sluttspillet.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.