- Stolt av det jeg gjorde i dag

IMPONERER: Suzann Pettersen er på vei mot en ny knallsesong på LPGA-touren. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Suzann Pettersen på 2. plass i årets første major-turnering.

Før årets første major - Kraft Nabisco Championship - hadde Suzann to topp ti-plasseringer på tre forsøk. Og i turneringen hun ikke er blitt dårligere enn nummer fem i de tre siste sesongene, ble det nok en knallsterk plassering.

Tutta endte på 2. plass, ett slag bak treningsvenninnen Yani Tseng, etter at den norske jenta avsluttet med en sterk runde på tre under par.

- Jeg misset noen gode birdie-muligheter, og da jeg også misset greenen på 17 visste jeg at det måtte en eagle til på hull 18 for å få omspill mot Yani. Eagle-chipen var nær ved å gå i, men det var ikke nok. Gratulerer til Yani, og jeg kunne i hvert fall gå av den 18. greenen og være stolt over det jeg gjorde i dag, skriver Tutta på suzanngolf.com.

Yani Tseng noterte seg for en 68-runde, hvilket var nok til å vinne med ett slag. Tseng, som debuterte på LPGA-touren i 2008, tok med det sin tredje seier, men den første i år. I likhet med Suzann var helgens turnering hennes fjerde for året, og også den tredje topp ti-plasseringen.

Karen Stupples, som ledet før den sisterunden, fikk smake på finalenervene hun innrømmet at hun slet med i forkant, og gikk på 78 slag. Det holdt likevel til en topp ti-plassering.

Song-Hee Kim ble for øvrig nummer tre, tre slag etter Suzann, med Lorena Ochoa på plassen deretter.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.