Stopper tørken i hans egen turnering?

LUKRATIV TURNERING: Tiger Woods sin egen turnering, Chevron World Challenge blir hans siste for året. Avslutter han med stil? (Foto: All Over Press)

I fjor var det bare Graeme McDowell som stod mellom Tiger Woods og en seier i den siste turneringen for sesongen, Chevron World Challenge. Er dette uken det endelig løsner?

Etter to år uten seiere på touren begynner Tiger å vise tegn til gamle takter igjen. Svingendringene han har jobbet med sammen med Sean Foley er i ferd med å sette seg, og han har begynt å manipulere ballbanen igjen slik han gjorde i gode gamle dager.

 

I følge ham selv er han også skadefri for første gang på lang tid, og med to friske knær har han levert resultater som gir grunn til optimisme. I Australian Open for to uker siden endte han på tredjeplass, hans beste plassering for sesongen. Uken etter var det Presidents Cup, hvor han imponerte i sin singlematch mot Aaron Baddeley og fikk æren av å avgjøre turneringen i amerikanernes favør.

 

Dette var også første gang han har løftet et trofé siden den mildt sagt omtalte thanksgiving-kvelden i 2009, så gjenstår det å se om dette vil tigeren blod på tann i hans egen turnering Chevron World Challenge som slår i gang på Sherwood Country Club i California torsdag. Dette blir den 13. utgaven av turneringen, og Tiger har vunnet fire av gangene. 

 

Promo

 

 

Kun 18 spillere stiller til start i turneringen. Det er:

 

- Keegan Bradley

- Bill Haas

- Steve Stricker

- Paul Casey

- Zach Johnson

- Bo Van Pelt

- K.J. Choi

- Matt Kuchar

- Nick Watney

- Jason Day

- Martin Laird

- Bubba Watson

- Rickie Fowler

- Hunter Mahan

- Gary Woodland

- Jim Furyk

- Webb Simpson

- Tiger Woods

 

Turneringen ble opprettet av Tiger Woods som en veldedighetsturnering, der de innsamlede pengene går til hans organisasjon, Tiger Woods Foundation. Likevel er det en ekstremt lukrativ turnering å delta i. Den samlede premiepotten er på nesten 30 millioner kroner, hvorav førsteplassen soper inn over 7 millioner. Heller ikke sisteplassen blir glemt, og er garantert over 800 000 kroner. 

 

Hvem tror du vinner denne uken, og hvorfor?

 

Høydepunkter fra 2010


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.