Storfint besøk for Thorp & co

SÅ GODT SOM KLAR: Det skal mye til om ikke Marius Thorp er klar for Europatouren neste sesong. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Verdens niende beste golfspiller deltar denne uken på Challengetouren. Sammen med fire nordmenn.

Rory McIlroy girer ikke ned selv om sesongen er på hell. Denne uken tar verdensnieren turen ned på Challengetouren for å delta i Egyptian Open. Vinner nordiren den turneringen på lørdag, får han med seg 28.000 euro - ikke akkurat penger han vanligvis casher inn dersom han skulle vinne i Europa.

- Jeg er her for å promotere turneringen, men det viktigste for meg er å vinne. Jeg hadde elsket å vinne her, det er minst 12 verdensrankingpoeng tilgjengelig, og det ville ikke skadet meg i det hele tatt, sier 21-åringen.

McIlroy spilte amatørgolf sammen med mange av spillerne i startfeltet.

- Folk tror kanskje det ikke er et bra startfelt, fordi det er Challengetouren, men det er mange talentfulle spillere der ute, så det vil kreve bra golf for å vinne.

Og blant de talentfulle spillerne: fire nordmenn. Marius Thorp, Jan-Are Larsen, Peter Kaensche og amatørspilleren Mikkel Bjerch-Andresen er på plass i Egypt.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.