Stormo klar for U.S. Open!

Stormo klar for U.S. Open!

Karoline Stormo fortsetter sin fantastiske sesong, nå er hun klar for U.S. Women´s Open.

Karoline Stormos storspill vil ingen ende ta. Nå er hun klar for U.S. Open!

Etter å ha imponert og dominert for Kent State University hele sesongen, der hun har vunnet hele fire turneringer, fortsatte Karoline Stormo (Arendal & Omegn GK) i det samme sporet i kvalifiseringen til U.S. Women´s Open i Virginia tirsdag. 

I kvalifiseringen på Springfield Golf & Country Club måtte man ende blant de to beste for å sikre seg retten til å spille majorturneringen i South Carolina i månedskiftet mai/juni.

Med 144 slag på to runder sikret Stormo andreplassen og er dermed klar for den gjeve turneringen.

 

Historisk sesong

Det er bare én uke siden Stormo tok sesongens fjerde seier på det øverste nivået på college i USA. Det var hennes femte triumf totalt. 

Seieren løfter Stormo åtte plasser oppover verdensrankingen for amatører til 32.-plass. For å sette det i perspektiv, var hun utenfor topp-300 på rankingen for bare et år siden.

Dermed har hun nå passert Tonje Daffinrud som tidenes høyest rankede norske damespiller siden World Amateur Golf Ranking ble innført i 2007. Daffinruds beste plassering var 33.-plass våren 2014.

Norsk Golf oppdaterer saken.

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.