Storslipp fra Callaway

Storslipp fra Callaway

KOMPLETT: XR inneholder køller som passer både dem som trenger mye hjelp og dem som vil ha litt 'players' stil. (Foto: Callawy Golf)

Vi har vist de nye XR driverne. Her er hele familien - fairwaywoods, hybrider og jern.

XR erstatter som kjent X2 Hot. Vi liker den nye stilen, årets X ser bedre ut enn på lang tid. Vi liker også veldig godt inndelingen i standardkøller og Pro, der Pro virkelig har særpreget utseendet og egenskaper.

 

Fairwaywood

 

XR fairwaywood har store sko å fylle. Serien er kjent for sin lengde, vi regner med at den ikke skuffer i år. Deep er også på plass med sitt lille driveraktige hode. Denne kølletypen har fått fotfeste i markedet.

 

Bildene er fra venste mot høyre - Deep, Pro og standard. Veiledende pris er den samme for alle tre - 1995,-.

 

 

 

Hybrid

 

X2 Hot hadde glimrende lengde, men føltes ikke som en komplett hybrid. Legg merke til den store forskjellen i hodestørrelse på Pro og standard. 

 

Pro til venstre på bildene. Veiledende pris er 1595,-. 

 

 

 

 

 

Jern

 

Fjorårets Pro jern var veldig bra, men vi klarte ikke å leve med utseendet. I år ser det så mye bedre ut at vi gleder oss til testingen.

 

Pro til venstre på bildene. Veiledende pris for Pro er 5995,- og 5695,- for standard. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.