Storspill av de norske jentene

Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord ligger godt an etter første runde av Bell Micro LPGA Classic. 

- Selv om regnskapet gjøre opp til slutt i turneringen, viser både Suzann og Marianne at de er i verdenstoppen. Vi har fra før sterke resultater på europatouren med flere utøvere samtidig, men ikke på LPGA-nivå, sier generalsekretær i Norges Golfforbund, Geir Ove Berg, til NTB.

Pettersen spilte en solid 68-runde, som besto av fem birdier og en bogey. Det førte henne til delt åttendeplass på resultatlista etter runde nummer en.

Tutta har fire topp 10-plasseringer på sesongens fem starter, og jakter sesongens første seier. Totalt har hun 13 av 20 runder under par i år.

Nylig falt hun en plass på verdensrankingen, der hun nå er nummer fire, så målet om å bli verdensener er foreløpig ikke innfridd. Vi tipper oslojenta er revansjesugen, og vil vise mer storspill gjennom helgen.

 

Første topp 10?

Skarpnord satte fire birdier, men måtte tåle en bogey på sin 69-runde på RTJ Golf Trail i Alabama, og ligger med det på delt 12.plass.

Likevel, en sterk runde av rookie Skarpnord, som foreløpig i sin LPGA-karriere har tre av åtte runder under par.

Om det gode spillet fortsetter kan østfoldjenta sikte seg inn mot sin første topp 10-plassering på LPGA. 

Azahara Munoz leder turneringen, etter en strålende 65-runde, sju under par. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.